Morče divoké

Cavia aperea

Je to přímý předek morčete domácího. Žije v horách Jižní Ameriky až do výšky 5000 metrů nad mořem v travnatých a křovinatých oblastech. Dorůstá délky 27 cm a váží kolem 700 g. Morčata vytváří velké skupiny, které žijí nočním životem v jednoduchých zemních norách, nebo obsazují již vytvořené nory a chodby po jiných zvířatech. Jejich hlavní potravou jsou semena, tráva, listy a kůra. Mláďata se rodí po 70 dnech březosti plně vyvinutá. Samice je kojí přibližně 3 týdny, kdy v průběhu toho začínají sami přijímat tuhou potravu.

Cena adopce: 1700,00 

Adoptujte mě

Adoptovat za 1700 Kč

Pozvěte mě na jídlo

Pozvat na jídlo za 120 Kč

Co pro nás můžete udělat

Pozvání na jídlo

Pokud jsem se Vám zalíbil, můžete mě a mé kamarády pozvat na oběd. Funguje to tak, že kliknete na kolonku níže a my dostaneme dlabanec.

Na oplátku, Vám pošleme na zadaný e-mail unikátní certifikát s poděkováním a jménem.

Náš oběd vypadá asi takto:

Zástupný symbol

Adopce na dálku

Pokud jsem se Vám zalíbil natolik, že mě rádi přijmete na dálku do své rodiny, bude mi potešením. Adopce je na dobu jednoho roku. 

Po uhrazení adopčního příspěvku Vám pošleme na zadaný e-mail unikátní certifikát.

Adoptovat mě můžete na dobu jednoho roku. Dále se budete moci rozhodnout, zda si jako adoptující rodič budete přát být zveřejněn v informačním systému Zooparku Nehvizdy. Při osobní návštěvě u nás v Zooparku Nehvizdy obdržíte jako dárek a poděkování jednou ročně za doby adopce upomínkový předmět. 

1700 Kč

Adoptovat

Zanechte mi vzkaz