Volavka obrovská

Ardea goliath

Jedná se o největší volavku světa, jejíž domovinou jsou jezera, bažiny a mangrovy subsaharské Afriky. Dorůstá výšky 150 cm, rozpětí křídel je do 230 cm a váží kolem 4,5 kg. Živý se především rybami, žábami, plazi, malými savci a hmyzem. V době rozmnožování staví velké hnízdo z větví v korunách stromů, v keřích nebo na zemi. A jak poznáte volavku v letu? Na rozdíl od čápa, který má krk při letu natažený má volavka krk esovitě zahnutý.

Cena adopce: 3600,00 

Adoptujte mě

Adoptovat za 3600 Kč

Pozvěte mě na jídlo

Pozvat na jídlo za 120 Kč

Co pro nás můžete udělat

Pozvání na jídlo

Pokud jsem se Vám zalíbil, můžete mě a mé kamarády pozvat na oběd. Funguje to tak, že kliknete na kolonku níže a my dostaneme dlabanec.

Na oplátku, Vám pošleme na zadaný e-mail unikátní certifikát s poděkováním a jménem.

Náš oběd vypadá asi takto:

Zástupný symbol

Adopce na dálku

Pokud jsem se Vám zalíbil natolik, že mě rádi přijmete na dálku do své rodiny, bude mi potešením. Adopce je na dobu jednoho roku. 

Po uhrazení adopčního příspěvku Vám pošleme na zadaný e-mail unikátní certifikát.

Adoptovat mě můžete na dobu jednoho roku. Dále se budete moci rozhodnout, zda si jako adoptující rodič budete přát být zveřejněn v informačním systému Zooparku Nehvizdy. Při osobní návštěvě u nás v Zooparku Nehvizdy obdržíte jako dárek a poděkování jednou ročně za doby adopce upomínkový předmět. 

3600 Kč

Adoptovat

Zanechte mi vzkaz